He trobat una granoteta

- T'agrada?

- I tant! Tu sempre fent manualitats, eh?

- He pensat que, en cada viatge que faci, en deixaré una en algun lloc.

- Llàstima que mai arribaràs a saber la seva trajectòria: si ningú li fa cas i passa el temps i no es mou de lloc, si a algú li fa gràcia i se la queda, si al cap de no res va directament a la paperera, si algú segueix el joc i la diposita en algun altre lloc, etc

- Això és com els fills, els cries i després els has de deixar fer la seva vida.

- Sí... Podries fer un blog! Perquè si algú li desperta curiositat la granoteta llavors segurament també tindrà curiositat en entrar al blog. Possiblement moltes es perdran i moltes de les que no es perdin seran trobades per molta gent que no entrarà al blog o bé perquè no descobrirà l'adreça escrita mig oculta o bé perquè senzillament no hi voldrà entrar i molta gent que no entri al blog no hi deixarà cap comentari però, gràcies als pocs que trobin una granoteta, entrin al blog i hi deixin un comentari, podràs fer-ne un mini seguiment.

- I perquè no aprofitem el teu blog? Així la gent també veuria la informació del Trailwalker!

- Per mi ok!

- Vinga, les dues a escampar granotetes, i no només quant viatgem!

- Xenial!


Gràcies per dir-hi la teva: On has trobat la granoteta? T'ha fet somriure la seva descoberta? Has trobat el truc per fer-la saltar? Has deixat que continués el seu viatge? Què et sembla el Trailwalker? ... Què t'agrada? Què et preocupa? Expressa el que vulguis!