dilluns, 8 de juny de 2009

Berga – Rasos de Peguera - Berga

El diumenge 7 de juny de 2009 vam fer la 11a marxa Berga – Rasos de Peguera – Berga, 30 km amb un desnivell considerable! Mai havíem estat a Rasos de Peguera així que ens va fer il·lusió.
Un 10 per l’organització:
- puntualitat a la sortida
- recorregut molt ben senyalitzat i molt bonic i amb unes vistes espectaculars
- avituallaments ben situats i ben proveïts
- records dignes: samarreta, diploma, i cosetes per picar
- i simpatia

Punts negatius:
- la web http://www.clubesquibergueda.cat/ no funciona
- els massatges i les dutxes van desaparèixer abans de les 15:00, força estona abans de l’hora de tancament de la marxa, així que només en van poder gaudir els primers (per primer cop a la vida vam tenir la possibilitat de gaudir d’una dutxa després d’una caminada i abans d’anar cap a casa, i ens vam quedar literalment amb un pam de nas i, com sempre, 1 hora de cotxe cansats i suats)


La Figuerassa (Montserrat al fons)
Rasos de Peguera

Teòricament era una marxa oberta a tothom però sobre el terreny vam poder comprovar que hi havia molt de nivell. Fins la Figuerassa, primer avituallament després de 5 kms de pujada, vam anar més o menys tots en fila índia seguint el ritme del primer degut a que el camí era estret i, clar, si algú volia avançar ho tenia complicat. Però va ser arribar dalt i veure desaparèixer tothom, flipant! Poc després de que nosaltres arribéssim dalt els Rasos de Peguera, els de l’organització van comentar que només faltaven 17 persones per arribar (i nosaltres hi vam arribar 1 hora abans del tancament del control!). Diuen que el temps mig de la marxa és de 6 hores. Doncs nosaltres vam tardar 1h 25min més... Em penso que faig qui sap què però quant faig aquestes caminades m’adono que el meu nivell és bastant deficient... Sort que jo no vaig a competir. Bé, no vaig a competir oficialment però sí que intento fer sempre més i amb menys temps.

1 comentari:

david ha dit...

HOLA BITXO ! ESTIC CONTENT QUE GRÀCIAS AL MEU BLOC DESCUBRISIS EL CANICROSS. COM MÉS SEREM, MÉS EL FAREM CRÉIXER.
A VEURE SI COINCIDIM ALGUN DIA.
SALUT TINGEU.
DAVID