dimecres, 10 de març del 2010

07/03/2010 Caminada de St Martí de Centelles

La primera caminada popular d’Osona del 2010 va ser força multitudinària (més de 1.200 persones). Sort que els gafarrons formen una magnífica organització! http://www.gafarrons.org/

Vam fer uns 18 km, passant per l'altiplà que hi ha entre les rieres de Martinet i del Pujol, ric en restes neolítiques i ibèriques. L’esmorzar va ser al Turó de Montgrós. La caminada va estar molt bé i el record també (un bastó per caminar, d’allò més pràctic). Llàstima que no vam poder portar-hi els gossos perquè la Diputació i els propietaris de finques ramaderes van dir a l'organització que ho prohibissin.

La propera caminada popular d’Osona és l’11 d’abril als Hostalets de Balenyà.





2 comentaris:

Joan Benet ha dit...

15 € x 1200 =18.000 € ( 3 milions de pessetes) Déu n'hi do

bitxo ha dit...

10€ anticipadament i 15€ el mateix dia. Les inscripcions es van esgotar abans del dia de la caminada i, per tant, ningú va pagar 15€:
10€*1200=12.000€
Mira't així és molt, però mira't així és com fer un balanç només amb beneficis sense tenir en compte les despeses. És enganyós.
Quant et val un entrepà de botifarra, una coca-cola i un cafè al bar?
Evidentment hi surten guanyant alguna cosa però segurament menys del que es mereixerien perquè no és fàcil ser membre actiu d'una associació (un hi dedica moltes hores i no li paguen res).
També cal recordar que moltes d'aquestes caminades populars serveixen per fer nous senders o per arranjar-ne d'antics.