divendres, 21 d’octubre del 2011

Marxa de Castellar de n'Hug vs Cursa 10km Roda de Ter

Com que pel diumenge 9 d'octubre no hi havia plans i no hi havia cap caminada per aquí a la comarca, vaig buscar per internet si trobava alguna cosa interessant i vaig descobrir l' Espai Kilian. Cada any organitzen a Meranges, Lles de Cerdanya i Castellar de n'Hug una marxa/cursa i, qui participa en les 3, representa que fa el que ells anomenen  el "piritours". Total, que el 9 d'octubre tenia lloc el darrer esdeveniment del "piritours" a Castellar de n'Hug: una cursa de 14km amb pujada al Tossal d'Orriols i una marxa de 9,5km.





Amb en Lluís, en Genís i en Bitxo vam anar a fer la marxa. Tot i ser curta, va valer la pena: va ser molt familiar i en un entorn molt bell, vam passar per les Fonts del Llobregat i per la Collada del Tossal.







A l'arribada, entrega de premis als corredors i sorteig de regals amb sorpresa perquè hi havia un regal per a cada caminador i per a cada corredor. Així, doncs, vam estar una bona estona veient com el pare d'en Kilian Jornet feia d'speaker anunciant quin regal tocava a qui i entregant-lo. I dic una bona estona perquè hi vam estar fins al final perquè l'últim número en sortir va ser el meu, tinc sort, ja ho veieu, jajaja Però l'espera va valer la pena: una samarreta firmada per en Kilian Jornet (el number one en SkiRunning), oooh! Per en Lluís també, però ell va tenir més sort, va ser dels primers en rebre el regal. A en Genís li va tocar un dvd Kilian's Quest.




Abans de marxar, vam anar de compres per Castellar de n'Hug, que vol dir que vam comprar menjar, hi havia molts embotits que feien bona pinta però... vam marxar amb un croissant de kg, sí, sí, de kg! I estava boníssim :P


El meu pare va fer la Cursa de 10km de Roda de Ter (també hi havia una mitja marató amb gent mediàtica com l'Arcadi Alibés). Va fer un temps de 51m 43s quedant 5è en la seva categoria (poc a poc, va rebaixant el seu temps).