dijous, 1 de març del 2012

"Anar-hi Anant" a Bonmatí

Ignorava completament que existeix un poble anomenat Bonmatí, i això que tampoc està tan lluny de casa! Doncs diumenge passat hi va tenir lloc l' "Anar-hi Anant", i amb en Genís i el Bitxo hi vam participar fent la marxa de 19 km, i el meu pare fent la maratrail de 45 km. De tot plegat ens en vam assabentar gràcies a en Pere i la Carme ja que hi havien participat algun any i els hi havia agradat molt.

Vam poder gaudir de la muntanya perquè el recorregut en la seva major part transcorria per camins de terra o corriols que passaven per davant de vàries cases de pagès, i sota un sol espeterrant. Hi va haver molta participació (senyal de que és una bona marxa) però com que la sortida va ser esglaonada i hi havia molts corredors, no hi va haver aglomeracions odioses. L'entrepà no el vam tenir a mitja marxa sinó a l'arribada. I, com a obsequi, a més d'una samarreta tècnica, un fuet i xoriç (va, vaig a fer propaganda: gentilesa de Casademont), entre altres coses; tot molt pràctic, és d'agrair.

Finalitzada la marxa i amb la panxa plena, amb en Genís i el Bitxo vam esperar pacientment que el meu pare acabés la maratrail, tot veient l'arribada de varis coneguts: en Miguel, veloç com un llamp, alguns makis amb mil i una anècdotes, etc.