dimarts, 3 de setembre del 2013

31/08/2013 Travessa de L'Escala

Travessa de L'Escala

A la Travessa de L'Escala hi ha l'opció de fer una travessa de 2.200 m o la cargolada de 600 m. El meu pare va optar per la cargolada, fent així la seva segona nedada "oficial" de l'estiu (l'anterior va ser a St Feliu de Guíxols). Amb sortida i arribada a la Platja de les Barques, consistia en fer la volta a la Roca del Cargol. Però, degut a la mala mar que hi havia aquell dia, en comptes de fer la volta en aquesta roca, per evitar xocar-hi, es va fer la volta en unes boies, se suposa que la distància va ser la mateixa. Com sempre, caiacs i la Creu Roja controlant-ho tot.

Primer es va fer la travessa llarga i, un cop tots els participants van haver arribat, la cargolada on el meu pare participava. Va fer un temps de 33:17, va empitjorar una mica degut a la mala mar. Va sortir exhaust després de lluitar amb moltes onades però evidentment content per haver-les vençut.

Aquesta és una travessa bastant nova, enguany s'ha celebrat la 5a edició, però hi havia molts participants i moltíssima gent a la platja veient la seva arribada, realment molt d'ambient, a la sorra no s'hi cabia (potser també perquè la Platja de les Barques no és molt gran) així que amb ma mare vam veure-ho tot a certa distància.