dimecres, 23 de març del 2011

Hoko-Esport

La Maria i jo, les dues fèmines de l'equip del trailwalker XINO-XANO: caminant per la pau, dissabte a la tarda vam muntar una petita taula a la fira prèvia a la Cursa de la Vall del Congost per intentar recaptar donatius pel nostre equip i, conseqüentment, per Intermón Oxfam.


A part de conèixer a l'equip de suport de Vitae Walkers, un altre equip del trailwalker, vam adonar-nos que ens havíem col·locat al costat de la parada de Hoko-Esport, una empresa formada per esportistes que fa roba tècnica per esportistes.




Com que l'ultraquim n'havia parlat tan bé i a simple vista s'apreciava la qualitat de tota la roba i el preu era raonable, jo vaig firar-me amb unes malles pirata compressives i unes pantorrilleres i la Maria es va firar amb unes malles curtes compressives. Seran el nostre "modelito" pel trailwalker ja que es veu que van tan bé per córrer o caminar llargues distàncies.


Un fort agraïment a Hoko-Esport perquè va ser un dels que ens va ajudar a engrandir el donatiu del nostre equip del trailwalker. Ens hi ajudes tu també? Només has de fer un clik aquí