dijous, 31 de març del 2011

Proposta pel 10/04/2011: Caminada d'Aiguafreda

El 6 de març va ser la Caminada de St Martí de Centelles i ara és el torn de la Caminada d'Aiguafreda. Ambdues són organitzades pels Gafarrons i, d'ambdues, una part de la recaptació anirà cap a la Trailwalker.

En aquesta ocasió, com que aquesta caminada coincideix amb les 48hores als Estanys de Sils, els membres de XINO-XANO: caminant per la pau ens dividirem i uns seran a Aiguafreda i d'altres serem a Sils.

El recorregut és d'uns 19 kms, amb avituallaments, esmorzar i un record.

Se sortirà de la Plaça de l'Ajuntament d'Aiguafreda per anar cap al Grau de Cerdà i al Grau de les Avellanedes on hi haurà l'esmorzar. Després hi haurà la pujada opcional a La Trona, un pic rocós amb vistes espectaculars. A continuació es passarà pel Sot del Bac, que és una vall profunda i abrupta, amb agulles d'escalada molt populars com la Germana Gran, la Germana Petita, el Tap de Xampany, etc. És un dels Sots Feréstecs, popularitzats per la literatura i el folklore. Seguidament es vorejarà l'Ermita de Sant Pere de Valldeneu, mencionada ja el 1.007 i reformada al segle XVII. Davant del Temple es conserven antigues sepultures. Finalment es retornarà al punt de sortida, la Plaça de l'Ajuntament d'Aiguafreda.

Moltes gràcies per la vostra solidaritat amics Gafarrons!

Podeu trobar tota l'informació i fer la inscripció abans del dia 6 d'abril a: Gafarrons.

Podeu fer la vostra aportació a la Trailwalker, amb premi inclòs a: Pàgina de l'equip 40: "XINO-XANO: Caminant per la pau"