dijous, 5 de maig del 2011

Recaptació trailwalker

Avui és el darrer dia per a la recaptació. Nosaltres la tanquem com la vam començar, amb lluminetes solidàries. Si les primeres les vam sembrar a principis de desembre per aprofitar l'època nadalenca i les vam recollir passat reis, aquestes últimes han sigut a la primavera. En aquesta ocasió hem aconseguit 110€ nets.
 




Gràcies a tots els establiments per haver-hi posat ganes i haver-hi dedicat temps. I gràcies a tothom que ha participat en alguna llumineta. Especialment gràcies al Club Natació Vic - Etb que és qui en aquesta ocasió més ha omplert la llumineta però és que, a més, la guanyadora Maria Casanovas ha donat l'import del seu premi a Intermón Oxfam!


No ha estat fàcil, gens fàcil, aconseguir la recaptació mínima de 1.500€ per participar al traiwalker. A l'explicar l'esdeveniment tothom reaccionava de manera positiva, però aconseguir donatius a canvi de res costava. Així que vam canviar el xip per oferir coses a canvi, encara que fós simbòlic com un diploma. Aquest tipus d'accions no deixen indifernt a ningú, però això no significa que la gent col·labri: hi ha qui no té confiança en les ONG, hi ha qui en temps de crisi no està per donatius, hi ha qui troba una bestiesa caminar 100km, etc A vegades el cansament i la desil·lusió es van apoderar de nosaltres però, al pensar en la causa, la construcció de pous d'aigua, i que la marxa s'apropava, cada cop falta menys pel 7-8 de maig, ens aixecàvem amb força i il·lusió renvoades. Finalment, amb ganes i esforç, hem aconseguit una recaptació digna, bastant superior a l'esperada: 1.831€


http://trailwalker.intermonoxfam.org/

Gràcies a tothom!!! Repte solidari complert, ara a pel repte físic...