divendres, 3 de desembre de 2010

Lluminetes solidàries

Atenció! Estem sembrant lluminetes solidàries en alguns establiments. El 7 de gener en collirem els fruits.

Amb aquesta iniciativa solidària intentem donar a conèixer Intermón Oxfam, els seus projectes, el TrailWalker, i intentem aconseguir donatius per fer possible tot això. Però, a més, donem l’oportunitat a tots els participants de guanyar un val de compra o un obsequi de l’establiment que col•labora amb nosaltres amb la llumineta solidària.

El funcionament és molt senzill: Hi ha 100 números de 2 dígits, del 00 al 99 i només cal jugar 2€ a un d’aquests números que estigui lliure, intentant encertar les dues últimes xifres del 1r premi de la Loteria del Nen del 06/01/2011. L'import jugat es reparteix equitativament: meitat com a donatiu, meitat com a premi. En cas de no omplir-se tota la llumineta, el valor del premi disminuirà, essent proporcional al nombre de participants. I, en cas de que ningú encerti les dues últimes xifres del 1r premi de la Loteria del Nen del 06/01/2011, el premi es sortejarà entre tots els participants.

Animeu-vos a participar i molta sort! Podeu trobar aquestes lluminetes solidàries des d'avui mateix i fins la nit de reis aI recordeu que, sense moure-us de casa, també podeu col·laborar fent una aportació a la pagina de l'equip 40 XINO-XANO: Camiant per la pau