divendres, 12 d’agost del 2011

Zona de bany amb gossos a la Platja de la Rubina

El diumenge amb en Genís i en Bitxo vam anar a "tastar" la famosa zona de bany amb gossos de la Platja de la Rubina de Castelló d'Empúries. Aquesta platja està entre Empuriabrava (Castelló d'Empúries) i Sta Margarida (Roses). I la zona de bany amb gossos està habilitada en una punta d'aquesta platja, al costat del Riu Grau a l'altra banda del qual ja hi ha Sta Margarida.



Va ser divertit estar envoltats de gossos veient com s'ho pasen bé: alguns jugaven entre ells, d'altres eren més tranquils i no es movien del costat dels seus amos, n'hi havia que per iniciativa pròpia entraven al mar i nedaven ben endins, d'altres entraven al mar "enganyats" perquè el seu amo hi havia tirat alguna seva joguina, d'altres no els feia gràcia entrar-hi...


Mostra un mapa més gran

3 comentaris:

david ha dit...

Bona idea! no sabia d'aquest tipus de platges, sempre mirem d'anar a cales allunyades però sempre hi ha algú que els molesta la presència de gossos.
Hi anirem.

adrianapv88 ha dit...

Nosaltres hi estem anant ara mateix, també tenim una Westy de 11mesos i es diu Gamba. És la primera vegada que va a la platja i em sembla que també l'enganyarem amb alguna joguina pq s'acosti a l'aigua, jeje.

bitxo ha dit...

Si la Gamba fa honor al seu nom, li encantarà, jejeje! Nosaltres aquest any encara no hem posat els peus a la platja...