dimecres, 16 de novembre del 2011

12+1 novembre: Montseny Surprise

Diumenge vam fer una caminada pel Montseny amb una colla d'amics: en Pere i la Carme, el deixeble maki cako Josep Ventura, en Lluís i el seu doble (en Jordi),  la Maria, el meu pare, jo i el Bitxo.

Vam sortir de Viladrau, vam passar per la Font dels Llops i la Font dels Mosquits, vam pujar i pujar fins a Coll Pregón, vam fer el cim de Matagalls on vam esmorzar coca amb fuet i xocolata, vam baixar fins a Collformic (com sempre, aquest tram semblava les rambles) on ens esperava la pluja i en Genís amb fruita, patates, galetes, cafè, isostar i coca-cola (mil gràcies), i vam retornar a Viladrau creuant algunes rieres i passant per St Segimon, l'Erola, i pel Mas de Molins. Van ser uns 20 i pico kms amb un desnivell positiu de poc més de 1.000 metres. Vam finalitzar la sortida amb un dinar a l'històric i immens Hostal Bofill.

Crec que tothom va gaudir de la caminada, que amb tantes ganes i cura havíem preparat, o aquesta era la intenció. Tot i que la boira no ens va deixar admirar les vistes des de dalt del Matagalls i durant bona part del recorregut, i tot i que la pluja va fer acte de presència poc abans d'arribar a Collformic i ja no ens va deixar, tots vam apreciar els bonics efectes de la tardor al Montseny (aigua, castanyes i diversitat de colors arreu).

A veure si repetim aviat!

1 comentari:

Pere PeterPan ha dit...

Ens va ENCANTAR, ens ho varem pasar super bé!. L'entorn el Montseny, lloc poc conegut per la Carme i jo, fantàstic. La pluja l'entrenament perfecte. I sobretot sobretot el millor de tot....... la companya un "lujazo". Per tornar-hi. Gracies a tots.
Prova superada!! jejeje!!