dimecres, 9 de novembre del 2011

El Montseny

Després d'uns dies plujosos i abans d'uns altres dies plujosos, dissabte al matí vam aprofitar la treva meteorològica per anar amunt i avall pel Montseny, sense una ruta fixa ni un destí predefinit, vam anar a investigar el terreny in situ per intentar lligar la "Montseny Surprise", una marxa dedicada especialment a en Pere i la Carme, que tantes vegades ens han acompanyat i ens han ensenyat indrets.





La tardor es va fer notar: ens va saludar la fresca del matí, vam gaudir de la tranquil·litat de la natura, ara més que uns dies i uns mesos enrere ja que la gent comença a tancar-se a casa, vam apreciar les fulles dels arbres de colors marronosos/ataronjats/groguencs, moltes ja caigudes, vam olorar la humitat, vam fer quatre salts per creuar les rieres plenes d'aigua, i vam collir un munt de castanyes.





Nosaltres fa temps que estem a punt. Els detalls, en canvi, es van tancant a poc a poc, però tot arribarà. El diumenge 12+1 de novembre està ben a prop. Esperem que el Montseny sorprengui agradablement als nostres amics.

1 comentari:

Pere PeterPan ha dit...

OSTRES!!!! Veig que us ho heu agafat molt en serio la "Montseny Surprise". Casi que hem feu una mica de POR i tot....una mica eh!!
Les ganes hi són i moltes, sobretot la Carme.
Així que comença el compte enrere.....GLUPPS!!