divendres, 4 de maig de 2012

Trailwalker. A reveure.

Aquest cap de setmana, el 5 i 6 de maig, té lloc la 2a edició de l' Intermón Oxfam Trailwalker, enguany d'Olot a Sant Feliu de Guíxols. Però, tot i que l'any passat va ser una gran experiència, enguany nosaltres ens hem decantat per altres projectes.

Des d'aquí, molts ànims a tots aquells que, d'una manera o altra, hi participen o fan possible aquest esdeveniment solidari. I felicitats avançades, perquè segur que ho aconseguireu. És el que té el treball en equip, que quant un no pot un altre l'ajuda, i si és per una bona causa, com és el cas, encara més.

I, a continuació, un record de la nostra aventura, la de XINO-XANO: caminant per la pau.

Recaptació de donatius:
Cròniques del trailwalker 2011:


4potes
- Ultraquim
- Sergi Piquer
- Lluís Pratdesaba


Fotos del trailwalker 2011:


- de l'organització
- d'un professional


Vídeo del trailwalker 2011 penjat al Facebook per l'organització:Intermón Oxfam Trailwalker Trailwalker@s!!! muchas gracias a tod@s! esperamos que os guste este pequeño homenaje...

Ei! XINO-XANO: caminant per la pau surt als minuts 00:23 i 01:53!!! ja ja ja


El 14 de maig de 2011 al programa En Construcció de Ràdio Taradell, dins la secció Pejades, vaig reviure l'experiència del Trailwalker:

Ir a descargarEl 21 de juliol de 2011 al Temps d'Aventura van parlar de les curses solidàries, entre elles, del Trailwalker:

A la revista Vèrtex de la FEEC de maig-juny de 2011 van resumir el que va ser el Trailwalker:
A la revista IO quadrimestral de setembre de 2011 van donar la veu a algunes entitats i a algunes persones que van formar part del Trailwalker: