dimarts, 26 de juny del 2012

Cross de Sant Joan i Elois a Prats de Lluçanès

El dia de Sant Joan va tenir lloc el Cross de Sant Joan i Elois a Prats de Lluçanès. Van ser 6 km que van fer baixar la coca de la revetlla al meu pare i a en Genís, jejeje

Petita anècdota a la sortida: van dir "donem la sortida, eh? vinga!" i la gent va començar a córrer i els de l'organització van flipar perquè ho havien dit en el sentit de que els corredors es preparessin no de que sortissin, jejeje, així que van dir "no, home, no, tornem-hi, fem-ho bé, a la de 3, 2, 1, ja, d'acord?", i llavors sí, "3, 2, 1, ja", amb moviment de senyera inclòs, i sortida vàlida, jejeje

Tot plegat va ser molt casolà: pel mòdic preu de la inscripció, perquè la cursa era sense xip (bé, com tantes altres curses), per l'anècdota de la sortida, perquè obrint pas als corredors hi anava una bici, perquè durant el recorregut per les boniques contrades del Lluçanès (mig asfalt mig muntanya, amb alguna pujada i alguna baixada) es veu que hi havia moltíssima gent animant cosa que és d'agrair, perquè en un parell de punts del recorregut ruixaven als corredors que volien amb una manguera amb aigua fresca...