dijous, 21 de juny del 2012

III Ultra Trail Emmona

Informació de l'Emmona:
web
facebook

Característiques de l'Emmona:
106 km
8.300 m desnivell positiu
36 hores màxim
És la més dura de les curses d'ultraresistència per muntanya de la I Copa Catalana FEEC - LAFUMA
344 inscrits
269 participants van prendre la sortida
181 participants van acabar
El papa i l'ultraquim hi van participar en la modalitat d'equip sota el nom de "XINO-XANO: caminant per la pau" i van tardar 33 hores 38 minuts. Hi havia nivell perquè, tot i fer ells aquest bon temps, van quedar penúltims (a 9 minuts darrere seu van arribar dos nois). Vegeu la crònica i les fotos de l'ultraquim al seu blog


A l'acabar dissabte Cap de Rec, amb en Genís i el Bitxo vam anar pitant cap a casa, ja que l'endemà diumenge la meva mare i jo volíem anar a veure com els anava l'Emmona al papa i a l'ultraquim.

Vam anar a treure el cap primer a Ribes de Freser a primera hora del matí (abans de la pujada i baixada al Taga, a uns 20 kms del final), després a Coll de Jou (a uns 12 kms del final), i evidentment a l'arribada.

Tant el papa com l'ultraquim van participar en la 1a edició de l'Emmona, que va ser menys forta que la 2a i que aquesta 3a edició pel que fa al desnivell, i la van acabar però fora de temps. Enguany, tot i l'augment de la duresa del recorregut i la calor que va fer, la van anar fent a un ritme constant i sense patir cap davallada important, la van acabar dins del temps (fins i tot els hi va sobrar temps) i, el més important, la van acabar sencers! Personalment em van deixar bocabada perquè sí que pensava que l'acabarien però no tant sobrats! Per enèssima vegada, moltíssimes felicitats nois! a partir d'ara us veig amb uns altres ulls, sou els meus ídols, jajaja!