dimarts, 26 de febrer del 2013

Sau - Tavertet - Far - St Martí Sacalm

El 10 de febrer, en Pere i la Carme, el meu pare, jo i el Bitxo, bé, i també en Genís com a encarregat de la logística i de l'aprovisionament, vam anar a explorar camins per poder afinar futurs reptes.


La idea inicial era anar des de l'Hotel Restaurant La Riba situat al Pantà de Sau fins a Sant Martí Sacalm. I, amb l'ajuda d'un mapa detallat de la zona i els coneixements i les intuïcions de cadascú de nosaltres, vam assolir el nostre objectiu primer pujant a Tavertet, després arribant-nos a St Joan de Fàbregues i al Salt del Sallent, per continuar tot resseguint la cinglera fins al Far, i acabar baixant a St Martí Sacalm. La veritat és que va ser tot un èxit perquè no vam fer cap vaivé, només parades en alguns punts per analitzar si tirar cap aquí o cap allà, i vam aconseguir que el recorregut passés per molt corriol i poca pista.


El Cingles del Collsacabra no ens són desconeguts però sempre que hi anem quedem embadalits davant la seva espectacularitat i les seves vistes, i sempre hi descobrim algun nou racó. I aquest dia no va ser menys. L'aventura va donar de sí uns 25 kms.

1 comentari:

Pere PeterPan ha dit...

Una passada aquesta ruta....No ens va agradar....Ens va encantar!!
Ostres!! el "Bitxo" en una foto ja esta "marcant" el recorregut.
Una abraçada Craks!!