dilluns, 20 de juliol del 2015

10/07/2015 La Somnàmbula

A l'estiu acostumem a anar a caminar pel Ripollès on, si més no a primera hora del matí, s'hi està fresc. Aquest estiu però, per una cosa o una altra, no ho estem fent, i ens conformem amb petites escapades a tocar de casa.

La Somnàmbula
Glubs! Qui ens va tirar la foto ens va tallar les potes i el Bitxo!
Com que aquest juliol estem tenint tantes onades de calor, vam decidir apuntar-nos a aquesta cursa/caminada nocturna i curta, La Somnàmbula. Van ser només 7 kms i amb poc desnivell pels carrers i pels voltants de Roda de Ter, passant per llocs mítics i bonics del poble com algun tros de cingle, el jaciment arqueològic de l’Esquerda, l’antiga fàbrica la Blava, totes les escales del poble (sí, totes: d’aparcaments, de carrers, etc, jejeje)... “Facileta” però va estar bé. Hi va haver molta gent perquè al donar la opció de fer-la corrent o caminant i ser un recorregut poc exigent però bonic, és clar, va donar cabuda a participants ben diversos: petits i grans, poc o molt acostumats a fer esport... A més, hi havia la vessant solidària per Sant Tomàs. Ara bé, el contrari del que ens pensàvem, tot i ser una caminada nocturna i curta, no ens vam escapar de la calor :( La sortida va tenir lloc a les 21:30 després d’escoltar en directe un tros de l’òpera La Somnàbula i, tot i que ben aviat se’ns va fer fosc, la calor/xafogor es va quedar. Hi vam anar en Lluís Pratdesaba, el meu pare, el Bitxo i jo. Vam començar caminant força ràpid però cap a la meitat vam haver de reduir el pas pel Bitxo, el pobre va acabar destrossat per la calor. A l’arribada tots plegats ens vam refer de la calor amb un ressopó de coca i fuet, i fruita fresca. Bé, com que eren pocs kms, amb el papa i el Bitxo vam arribar-nos a Roda a peu, vam fer la caminada, i vam tornar a Manlleu a peu.

BTT

Això va ser divendres. Dissabte a primera hora del matí, una sortideta amb btt amb en Genís Manlleu-Roda-Vic-Manlleu i després cap al migdia a refrescar-me a la piscina amb el meu pare. I diumenge a primera hora del matí, caminadeta amb el meu pare i el Bitxo pels voltants de Manlleu i després cap al migdia altre cop a refrescar-me a la piscina amb el meu pare. Beneïda piscina, aquests dies de tanta calor!