dijous, 9 de desembre del 2010

Carta per a ... Solidaris! Ets tu un d'ells?



Hola! Què tal?

El motiu d'aquest escrit és el fet de voler-te fer partícip d'una gran festa solidària/esportiva que tindrà lloc properament, el 7 i 8 de maig del 2011. Es tracta de la TrailWalker, una marxa de 100 quilòmetres que organitza Intermón Oxfam amb la finalitat de recaptar fons pels seus projectes solidaris.

Formo part d’un equip però, per a poder participar en l’esdeveniment, hem de recaptar 1.500 €. M’agradaria molt que m’ajudessis a fer-ho realitat, així que t’agrairia una aportació. No cal que sigui gaire gran, pensa que l'immens oceà el formen milions de gotes, si us plau, forma part de l'aigua d'aquest projecte.

També pots fer difusió d'aquest escrit a tothom que vulguis: amics, familiars, companys de feina, veïns, coneguts, entitats... Necessitem la col·laboració de quanta més gent millor.

Per la nostra banda, l'equip “XINO-XANO: caminant per la pau”, format per en Lluís Tuneu, en Joaquim Verdalet, la Maria Garcia i una servidora, Maria Carme Tuneu, amb el suport d’en Lluís i en Jordi Pratdesaba, ens comprometem a fer tot el possible i, si cal, l'impossible per aconseguir el repte de fer 100 quilòmetres en menys de 36 hores.

Pots fer el teu donatiu a http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/xino-xano-caminant-pau i pots seguir les nostres vivències relacionades amb el TrailWalker a través dels nostres blocs: http://ultra-quim.blogspot.com/ i http://4potes.blogspot.com/

Per a més informació sobre aquest desafiament físic i solidari, no dubtis en consultar la pàgina oficial http://trailwalker.intermonoxfam.org/

Moltes gràcies.