dijous, 2 de desembre del 2010

Què? TrailWalker!

Objectiu

Es tracta d’un repte esportiu i humà extraordinari: Fer 100 km caminant en 36 hores en un equip de 4 persones, sense relleus. A més, cada equip es compromet a aconseguir almenys 1.500 € per donar suport a la feina d’Intermón Oxfam en més de 40 països de l’Àfrica, d’Àsia i de l’Amèrica Llatina. Es durà a terme el 7 i 8 de maig de 2011.

Recorregut

Part de la ruta senderista “els 3 monts” que passa pels Parcs Naturals del Montseny, Sant Llorenç del Munt i l’Obac i Montserrat.


Els diners que es donen, no es perden pel camí i sí arriben als projectes

Intermón Oxfam disposa d’oficines pròpies a cada país per garantir que els diners arriben a la seva destinació. Del total recaptat, el 86% es destina a projectes i només el 14% a administració i captació de fons, una tasca imprescindible per poder seguir treballant.

Mostren la transparència dels comptes amb auditories externes anuals i complint la "Guia de transparència i bones pràctiques" editada per la Fundación Lealtad (podeu consultar aquí l’informe econòmic). A més, els resultats de les accions al llarg d’aquests 50 anys de treball són a la vista.