dijous, 12 de març del 2015

15/02/2015 Tavertet - Salt del Molí Bernat - Morro de l'Abella - Sau - Tavertet

Amb el meu pare, en Genís i el Bitxo vam provar per segon cop de seguir aquest track del wikiloc per descobrir un parell d'indrets de Sau que encara no coneixíem: el Salt del Molí Bernat i el Morro de l'Abella.

Tres setmanes abans només havíem aconseguit arribar al Salt del Molí Bernat i no exactament seguint correctament el track... Aquí la crònica d'aquell primer intent.

Aquest cop vam seguir correctament el camí però no en el mateix ordre: el nostre punt d'inici/fi no va ser Sau sinó Tavertet i vam fer la ruta en sentit invers. Així, vam sortir de Tavertet cap al Salt del Molí Bernat (on hem de tornar quant hi hagi aigua), després vam fer la millor i millor part d'aquesta ruta que és la que va del Salt del Molí Bernat al Morro de l'Abella, d'allà vam baixar a Sau, vam vorejar una mica el pantà i vam pujar a Tavertet.

Salt Molí Bernat - Morro Abella

Salt Molí Bernat - Morro Abella

Salt Molí Bernat - Morro Abella

Salt Molí Bernat - Morro Abella

Aquesta va resultar ser una d’aquelles sortides que feia temps que no fèiem... pocs kms però genials, sense esperar-ho ens va deixar molt i molt bones sensacions, vam disfrutar molt! paisatges espectaculars i camins que ens van fer deixar adrenalina a tope (escales, cordes, coves, cingles i més cingles). Jo, en comptes de fer la ruta circular, al Morro de l'Abella no volia passar per camins "normals" baixant a Sau per després pujar a Tavertet on havíem deixat el cotxe sinó que volia desfer el camí per repetir tot això (escales, cordes, coves, cingles i més cingles), jajaja! però no em van deixar, oooh! En fi... que aquesta és una ruta súper recomanada si no teniu vertigen i si us agrada fer una mica d'aventura.