divendres, 13 de març del 2015

22/02/2015 Marxa "anar-hi anant" a Bonmatí

Un any més, participem a la Marxa “Anar-hi anant” de Bonmatí. Enguany els possibles recorreguts són de 10 / 18 / 25 / 42 km. Amb en Genís i el Bitxo ens vam inscriure anticipadament al de 25 km i el papa al de 18 km. El papa continua en la seva línia de precaució i recuperació a poc a poc després de l’operació al menisc. I en Genís finalment no pot venir a causa del grip.


A l’entrega de dorsals saludem en Pere i companyia, ells faran els 42 kms però, com que van ràpid, coincidirem a l’arribada. I a la sortida ens trobem amb en Lluís Pratdesaba i en Josep Ventura, ells també faran els 25 kms, i la family d’en Lluís Pratdesaba farà els 18 kms com el papa. Anem junts fins l’avituallament a partir del qual se separen les rutes de 18 i 25 kms. Allà continuo amb el Bitxo, en Lluís i en Ventura, allà comença el tram més xulo, la pujada a St Roc amb unes bones vistes com a recompensa, aquest any més que mai perquè fa un dia esplèndid. Anem xerrant, de vegades ens desviem del camí per arribar-nos a llocs que semblen xulos, anem deixant passar els corredors que fan els 42 kms, anem xino-xano gaudint de l’entorn, la companyia, i el dia assolellat que enguany acompanya aquesta caminada. A falta de pocs kms per arribar a Bonmatí, ens trobem el papa. Sembla que els 18 kms se li han fet curts i ha decidit venir-nos a buscar, ja deia jo que es podia haver apuntat als 25 kms perfectament...

A l’arribada, el millor avituallament: entrepà de botifarra i una mica de descans i converses vàries, abans de retornar cap a casa.


Caminada/Cursa xula recomanable a tothom ja que cada any preparen circuits de diferents nivells: uns de més curts i més aviat planers, i uns de més llargs i amb més desnivell.