divendres, 23 d’agost del 2013

15/08/2013 El dia que l'Ultraquim va nedar de sol a sol

Hiperactiu?
Boig?
Potser, senzillament, un inesgotable ideador de reptes impensables, un caçador de somnis sempre a la recerca de més i més, algú que viu la vida plenament, ah! i que sempre té alguna cosa a dir, jejeje, ni para quiet ni calla, desprèn energia i optimisme a dojo.

Nedant de sol a sol, Ultraquim

El darrer que ha fet ha sigut Nedar de sol a sol, és a dir, nedar des de la primera fins a la darrera llum del dia, unes 14 hores nedant sense parar, fins i tot menjant dins l'aigua, sortint només un parell o tres de cops per posar-se vaselina i prou. Molt bonic veure com persones ben diverses, algunes desconegudes entre elles, l'ajudaven a fer-ho realitat ja fos seguint-lo amb el caiac per seguretat i per transportar-li el menjar, acompanyant-lo uns instants per animar-lo, vigilant la seva paradeta a la platja, etc. Juntament amb els meus pares, en Genís, i en Lluís Pratdesaba, i tot gaudint d'un dia de platja, vaig ser una petitíssima part d'aquest engrenatge, tot un plaer. I un orgull que ho aconseguís, tot i que crec que cap dels allà presents dubtàvem de les seves possibilitats.

Com diu ell, la línia d'arribada d'un repte no és més que el punt de partida del següent. Així que a veure amb què més ens sorprendrà... Si encara no el coneixeu, podeu seguir-lo al seu blog ULTRAQUIM, les seves aventures i els seus relats no us deixaran indiferents!



1 comentari:

Ultraquim ha dit...

Gràcies per donar ales al meu somni. Sense vosaltres no hagués estat posible!